donderdag 6 augustus 2009

Starbucks een kwaliteitsimpuls voor koffie op stations??

Gisterenavond waren Esther en Edward te zien bij Editie NL van RTL. In een kort item over de cappuccino op stations werd hen gevraagd wat ze van de kwaliteit van de cappuccino van Starbucks, Kiosk en Cafe T vonden. Vooraf werd niet verteld wie de aanbieder was van de cappuccino. Nou ja, cappuccino?! De reporter vond het nodig de cappuccini over te gieten in andere bekers. En dat kan bij een cappuccino natuurlijk niet de bedoeling zijn…

Als koffietester komen opdraven voor het testen een goede kop koffie, daar draaien we natuurlijk onze hand niet voor om. Maar laten we eerlijk zijn, de stationskoffie kan ons toch niet echt bekoren..

Toch trok de opening van de nieuwe Starbucks niet alleen hordes fans, maar ook enkele barista’s gaven acte de prĂ©sence. Zo liepen we Onno van Zanten en Samuel Sanders tegen het lijf. Na de aanslag op onze smaakpapillen waren we het er allemaal mee eens even de stad in te gaan voor een lekkere espresso. En zo belanden we, hoe kan het ook anders, bij Brandmeesters. Daarna was het tijd om nerveus voor de buis te gaan zitten. Wat wordt er geknipt? En wat geplakt? Bekijkt u het zelf in het onderstaande Youtube fragment..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten