vrijdag 7 augustus 2009

Verse cappuccino op Festival Boulevard, Den Bosch


Een goede kop koffie op een festival blijkt tegenwoordig steeds meer gewaardeerd en geaccepteerd te worden. Of het nou feesten zijn die georiƫnteerd zijn op rock, techno of pop, voor een vers bereidde espresso en cappuccino is men bereidt in de rij te gaan staan. Men denkt over het algemeen dat de bezoeker alleen de dag wilt beginnen met een koffie. Echter zijn het juist de laatste uurtjes van het festival waarop de bezoeker nog graag een koffie wilt komen drinken. Bezoekers hebben vaak toch een lange autorit voor de boeg en de BOB is de frisdrank op den duur ook wel zat.

Omdat goede koffie jarenlang niet tot de festival standaard behoorde zijn de bezoekers vaak unaniem enthausiast. De enthausiaste reacties van koffiedrinkers maken het voor MobiCcino iedere keer weer een feest om op festivals aanwezig te zijn.

De komende week is er in Den Bosch een festival boulevard ingericht en MobiCcino zal daar van 7 t/m 16 augustus aanwezig zijn. Wij zijn benieuwd of deze dagen druk gaan worden maar het is ongetwijfeld weer een hele leuke klus voor onze enthausiaste Baristi.

Koffiegroeten,
Demian

(foto: De Metalheads op Soniphere lusten wel een kop sterke koffie!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten