dinsdag 29 september 2009

Mobiele koffie in Nederland

Afgelopen week was er door Jeroen Veldkamp in opdracht van Venuez een fotoshoot georganiseerd met als thema “mobiele koffie in Nederland”. Vrijwel alle mobiele koffie concepten gaven acte de presence. Van de mobiele koffiebrandweerwagen, tot de koffie-Mini Cooper en natuurlijk onze eigen Italiaanse Piaggo scooter. Elk concept werkt met zijn eigen espressoapparatuur. Van een 1- groeps la Marzocco tot een klassieke 4 groeps Faema.

Uit de gesprekken met de aanbieders van deze concepten kwamen eigenlijk dezelfde verhalen naar voren; goede koffie wordt altijd zeer enthousiast ontvangen op wat voor een evenement dan ook. Mensen staan graag in de rij voor een kwaliteitsproduct en het stukje spektakel dat een barista met zich meebrengt door het schenken van Latte- Art. Bovendien stellen de bezoekers de koffiekennis van een Barista zeer op prijs.

De mobiele concepten zijn daarom niet zomaar een koffieservice. Als heuse koffie-evangelisten bedienen we alle evenementen. We laten iedereen in Nederland kennis maken en genieten van perfect bereidde espresso en cappuccino. Na het drinken van een kwaliteits espresso en cappuccino wil het nooit meer anders!

Demian

1 opmerking:

  1. Niet verkeerd zo'n mobiel koffietje, maar eenmaal thuis geniet ik toch liever van een DOLCE GUSTO latte macchiato!

    BeantwoordenVerwijderen