dinsdag 24 november 2009

nagenieten van het Dutch Latte Art Championships 2009
complete presentatie op het NK Latte Art 2009 van Esther:


Leuk van de foto's hierboven vind ik dat ze zo goed weergeven hoe deze dag voor ons was. Dit is het moment waar we de afgelopen maanden naartoe hebben geleefd en het was daarom een dag vol spanning en ontlading. Waarom de wedstrijd zelf spannend was hoef ik natuurlijk niet uit te leggen, je hoeft alleen maar te kijken naar de vele (foto)camera's om ons heen en de uitdrukkingen op onze gezichten.

De afgelopen maanden hebben we hier keihard voor gewerkt en daarin hebben we een hoop mensen meegenomen in ons avontuur. Niet alleen onze collega's, die elke stap (en val) hebben meegemaakt. Maar ook de klanten, waarbij we onze kunsten probeerde te perfectioneren en die helemaal met ons meeleefde! (En af en toe ook wat druk op de schouders legde door gerust op de flatscreens aan te geven dat ze de toekomstige kampioen op de stand hadden staan)

Iedereen die meerdere malen naar onze presentatie heeft moeten kijken, ons heeft horen zuchten of zien lachen, hardstikke bedankt voor jullie (goedbedoelde) kritiek, steun en aanmoedigingen!

Kritisch waren we wel allebei over onze presentatie, maar dat hoort erbij denk ik. Naderhand konden we allebei erg blij en trots zijn met onze prestaties.

Hier bij MobiCcino zijn er meer aangestoken met het virus en wie weet zien we jullie weer in de finale van 2010!

Groetjes, Esther Maasdam

2 opmerkingen:

  1. prachtig en wat spannend! gefeliciteerd met die mooie dag en jullie resultaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hardstikke bedankt Frans! We hebben nu ook een filmpje geplaatst van een sfeerimpressie van de hele dag. Groetjes, Esther

    BeantwoordenVerwijderen